Fotograf Thomas Simonsen    /    Dj Thomas Simonsen
Thomas Simonsen

Thomas Simonsen

0

TEST Galleripost

Dette er en test

Details
Published on:
juni 14, 2013 5:43 pm
Author:
admin
Categories:
Nam ullamcorper

Sommer = gode tilbud

Sommeren er over os – eller ind til videre er sommer måske endda så meget sagt. Men man skal være lidt optimistisk jo, så vi håber at det bliver bedre fra i morgen af, eller så i hvert fald i overmorgen.

Uanset vejret fejrer jeg, at det er hvertfald på papiret er sommer, med et kanon tilbud på portrætfoto. Faktisk er det så billigt at det burde være ulovligt, så skynd dig at bestil tid allerede nu, for tilbudet løber kun til og med 31. august 2011

Sommertilbud 2011

 

Det er højsæson for bryllupper – der er åbent for bestillinger til bryllupsfoto, morgengave og til polterabend arrangementer

Details

Danmarks bedste digitale fremkaldelse

Mange hobbyfotografer og semiprofessionelle, har ofte købt en ganske almindelig fotoprinter i den bedre ende. Når deres kunder skal have deres billeder på papir, printer de dem så blot ud på denne printer, på ganske almindeligt fotopapir. Selvom det hedder premium og “verdens bedste” i de almindelige butikker hvor hr og fru danmark også handler og kan købe det, er det LANGT FRA i orden kvalitet man får ud af det.

Et portrætbillede har man typisk til at stå eller hænge fremme, og det udsættes for sol og dagslys, som kan falme billedet.

Vil du som kunde være tilfreds med at give penge for et produkt, som du selv vil kunne lave og som efter 2-3 år er falmet i farven og efter flere år helt forsvinder? Nej vel…

Selvom du går ind i den lokale fotobutik og får dine egne billeder fremkaldt hos dem, er kvaliteten stadig langt under den som professionelle fotografer leverer.

Når du bestiller fremkaldelse hos mig, får du ikke billeder som er printet på en middel eller god fotoprinter, som kan købes i en hver computer eller fotobutik.
Faktisk er det slet ikke mig selv som printer mine billeder – jeg bruger Danmarks førende digitale fotolaboratorie som leverandør. Fordelen ved dette er at jeg ved mere om fotografering end dem og de ved meget mere om fremkaldelse og digital print end mig. Når alle gør det som de er bedst til, er du sikker på det bedste resultat. Både når det gælder farveholdbarhed og kvalitetsmæssigt.

Details
Top! Alle billeder er beskyttet af lov om ophavsret!
Social Links:
GOOGLEPLUS
FACEBOOK