Thomas Simonsen

Danmarks bedste digitale fremkaldelse

Mange hobbyfotografer og semiprofessionelle, har ofte købt en ganske almindelig fotoprinter i den bedre ende. Når deres kunder skal have deres billeder på papir, printer de dem så blot ud på denne printer, på ganske almindeligt fotopapir. Selvom det hedder premium og “verdens bedste” i de almindelige butikker hvor hr og fru danmark også handler og kan købe det, er det LANGT FRA i orden kvalitet man får ud af det.

Et portrætbillede har man typisk til at stå eller hænge fremme, og det udsættes for sol og dagslys, som kan falme billedet.

Vil du som kunde være tilfreds med at give penge for et produkt, som du selv vil kunne lave og som efter 2-3 år er falmet i farven og efter flere år helt forsvinder? Nej vel…

Selvom du går ind i den lokale fotobutik og får dine egne billeder fremkaldt hos dem, er kvaliteten stadig langt under den som professionelle fotografer leverer.

Når du bestiller fremkaldelse hos mig, får du ikke billeder som er printet på en middel eller god fotoprinter, som kan købes i en hver computer eller fotobutik.
Faktisk er det slet ikke mig selv som printer mine billeder – jeg bruger Danmarks førende digitale fotolaboratorie som leverandør. Fordelen ved dette er at jeg ved mere om fotografering end dem og de ved meget mere om fremkaldelse og digital print end mig. Når alle gør det som de er bedst til, er du sikker på det bedste resultat. Både når det gælder farveholdbarhed og kvalitetsmæssigt.

Top! Alle billeder er beskyttet af lov om ophavsret!
Social Links:
GOOGLEPLUS
FACEBOOK